Figuurcorrectie

Interesse? Contacteer Ons.

Waarom Figuurcorrectie

Gezonde voeding en regelmatig sporten zijn meestal niet voldoende voor figuurcorrectie en veel mannen en vrouwen krijgen te kampen met overtollig vet en cellulite. Om deze ongemakken op te lossen kan je aan figuurcorrectie doen. Bij Lesley-Ann Poppe kan je terecht voor de nieuwste en beste apparatuur om lichaamsproblemen effectief en niet-invasief te bestrijden.

Wij leveren apparatuur om behandelingen voor figuurcorrectie uit te voeren waaronder het verminderen van lichaamsomvang, afname van buikvet en het verzorgen van spieropbouw en spierversterking.

Figuurcorrectie kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Aan de hand van de wensen van de klanten zijn er verschillende apparaten beschikbaar om figuurcorrectie uit te voeren. De apparatuur om deze behandelingen om figuurcorrectie te realiseren zijn uitvoerig getest en voldoen aan alle geldende voorschriften.

Hoe werkt het?

Cryolipolyse

Eén van de laatste ontwikkelingen in bodycontouring is Cryolipolyse. Cryolipolyse betekent letterlijk ‘vet bevriezen’. Deze methode wordt beschouwd als hét niet-invasieve alternatief voor de klassieke liposuctie. Met cryolipolyse kan je plaatselijke vetophopingen (love handles, de ‘rijbroek’, buik, onderkin,…) op een efficiënte manier doen verdwijnen met extreme koude. De werking berust namelijk op de wetenschappelijke bevinding dat vetcellen afsterven bij onderkoeling.

Hoe werkt het?

Het vacuüm handstuk isoleert het te behandelen vet en zorgt ervoor dat het lichaam dit niet meer kan opwarmen. Het koudeproces dat in gang gezet wordt heet apoptose. Dit houdt in dat een vetcel door het lichaam geleidelijk wordt afgebroken. Je zal dus nooit meteen resultaat zien na een behandeling, het is een proces van 2 à 3 maanden.

Gemiddeld kan een klant 20 à 22% vetafname per kuur verwachten. De ingreep valt onder de niet-invasieve esthetische geneeskunde. Er is dus geen recuperatie-periode en de ingreep is veilig en relatief pijnloos.

Colombian Butt Lift

Na het succes van de “Brazilian Butt Lift” is er nu de “Colombian Butt Lift”. Ronde, stevige billen vormen een onmiskenbaar onderdeel van het huidige schoonheidsideaal. De “Colombian Butt Lift” is de allernieuwste trend op vlak van billenlifting. In tegenstelling tot de “Brazilian Butt Lift” of bilimplantaten, is deze behandeling pijnloos en risicoloos.

Je kan je klanten bovendien resultaatsgarantie bieden. Het allerbeste nieuws is, dat deze behandeling ook in schoonheidsinstituten mag uitgevoerd worden! Bij de “Colombian Butt Lift” maken we gebruik van intensieve vacüumtherapie.

Hierbij worden de billen gelift, wordt er meer volume bekomen en de behandeling is ook uitermate efficiënt tegen cellulite. Na 3 sessies blijft het resultaat 8 à 12 maanden behouden. Voor een optimaal resultaat kan je klant elke 6 maanden een onderhoudssessie komen doen. Voor klanten is deze behandeling ook zeer aantrekkelijk, omdat deze –relatief- goedkoop is en pijnloos.

Het Vacuum Body Lift apparaat kan ingezet worden voor verscheidene intensieve vacuümtherapie behandelingen op gelaat en lichaam. Het toestel combineert de face and body lift vacuümtherapie en de populaire vacuüm striaebehandeling met de allernieuwste trend, de Colombian Butt Lift.

Tijdens de Vacuum Face and body therapie wordt er actief ingezet op het losmaken van vetcellen en het egaliseren van het huidoppervlak. Deze techniek werkt efficiënt tegen cellulite (vethoping in de cellen), doordat de behandeling de doorbloeding bevordert en de verklevingen van cellen losmaakt. Daarnaast kan je het apparaat ook inzetten bij tal van huidverbeterende gelaatsverzorgingen. De Colombian Butt Lift is de allernieuwste trend op het gebied van billifting. Bij de Colombian Butt Lift wordt er gebruik gemaakt van vacuümtherapie waardoor de billen op een natuurlijke manier vergroot en verstevigd worden. De behandeling is bovendien ook uitermate efficiënt tegen cellulite. De verklevingen van de cellen worden namelijk losgemaakt en de doorbloeding verbeterd. Tijdens de behandeling maken we gebruik van shapingcups, die de vetcellen naar de gewenste plek mobiliseren.

Nadat het vet naar de gewenste plek is gemobiliseerd, worden de volume cups geplaatst om de billen hun ronde vorm te geven en te liften. De Colombian Butt Lifter laat de billen tot wel 70% aan volume toenemen. Door de vacuümtherapieworden de collageenvezels versterkt en de aanmaak van elastine gestimuleerd met als resultaat een strakkere huid.

Body Builder

Slim Contour

Waarom kiezen voor onze toestellen

Met onze expertise en inzicht in de beautysector weten wij precies wat de moderne beauty professional nodig heeft en kunnen we een ruim assortiment aan kwalitatief hoogwaardige beautyproducten, inrichting en apparatuur aanbieden aan zeer competitieve prijzen.

Onze missie is om kwaliteitsproducten te leveren die de gewenste resultaten behalen en betaalbaar blijven. Onze klantgerichtheid vertalen we dan ook in ons ruim aanbod én onze scherpe prijsstrategie.

Bij Lesley-Ann Poppe vind je het beste, aan de juiste prijs! De huidige fabrikanten met wie we samenwerken beschikken over de nieuwste apparatuur en leveren hoge kwaliteit. Door rechtstreekse inkoop en de korte keten kunnen we kwalitatieve apparatuur aanbieden met de nieuwste technologie tegen de scherpste prijs.

INFODAGEN: FIGUURCORRECTIE

Mei 29 mei, van 10.00 tot 12.00 uur in Antwerpen (Lange Klarenstraat 1)

Maandag, 22 mei, van 10.00 tot 12.00 uur in Gent

Wat?

Bij Beauty & Medical Academy organiseren wij infodagen omtrent onze geavanceerde en gespecialiseerde toestellen. Onze beauty consultants zullen jou een uitgebreide uitleg geven over de voorgestelde apparaten en staan vervolgens klaar om jou verder te helpen bij het opstarten of uitbreiden van je beauty salon.

Voor wie?

De infodagen zijn voor iedereen die in de beautysector wil starten en voor beauty professionals die hun salons willen uitbreiden.

Wanneer vindt een infodag plaats?

Maandelijks zijn er van 10:00 tot 12:00 uur gratis infodagen op de Beauty and Medical Academy. Omdat er een beperkt aantal plaatsen zijn per infodag, moet je jezelf op voorhand inschrijven via onze website. Indien je op deze dagen niet aanwezig kan zijn, is het mogelijk om een rechtstreekse afspraak te maken met onze beautyconsulente.

Wat kan je op onze infodag allemaal verwachten?

Eerst verwelkomen wij onze klanten met een welkomstgroet vergezeld. Vervolgens starten we met de presentatie omtrent onze geavanceerde toestellen, waarbij onze beauty consultants een uitgebreide uitleg geven over elk toestel, dat we aanbieden. Verder bespreken wij samen met jou de verschillende apparaten, om samen te overlopen welk het beste bij jou en je salon past. De consulente demonstreert eveneens de werking van elk toestel. Je kan de resultaten van onze toestellen ook zelf ervaren, door een behandeling te boeken in onze Beauty Clinic. Ten slotte kan je kiezen tussen aankoop of leasing: bij aankoop betaal je eenmalig de volledige prijs van het toestel, terwijl je bij een leasing een maandelijks bedrag betaalt van ongeveer één behandeling. Ook hierover krijg je tijdens onze infodag uitgebreide uitleg. Bovendien kan je ook genieten van onze eigen technische dienst en uitstekende na-service bij de aankoop van een permanente ontharing toestel.

CONTACTEER ONZE VERTEGENWOORDIGERS

Vertegenwoordiger Chabeli

Chabeli is een beauty expert met reeds 10 jaar ervaring in de beauty sector. Haar passie voor beauty drukt ze uit door haar uitgebreide expertise. Van nagels tot mesobotox naar onze verzorgingsproducten, ze kent de sector van binnen en buiten. Buiten haar rol als vertegenwoordiger, kan je Chabeli terugvinden als docente voor Beauty & Medical Academy. Hier staat ze paraat om de cursisten te begeleiden in hun carrières als beauty specialisten.

Ben jij van de provincie Antwerpen, Limburg of  Vlaams Brabant? Bel dan ( 0483 39 64 02 ) voor meer info over de toestellen.

Vertegenwoordiger Sharona

Sharona is een beauty expert met 10 jaar ervaring in de beauty sector. Naast haar praktijkervaring bezit ze het diploma Bachelor Bio-esthetiek – Haartooi, dat ze in 2017 behaalde aan de Hogeschool. Hierdoor is ze gespecialiseerd in verschillende huidproblemen en hebben de nieuwste beauty apparatuur geen geheimen voor haar. Naast de passie als vertegenwoordiger, is ze ook actief als docent binnen de Beauty and Medical academy. Sharona geeft vaak les in de vestiging te Gent aangezien ze daar campusverantwoordelijke is maar ze komt ook zeer graag tot bij u in het salon.

Ben je van de provincie Oost-Vlaanderen? Bel dan ( 0485 75 41 17 ) voor meer info over de toestellen.