Benieuwd naar ons assortiment?

Benieuwd naar ons assortiment? Volg samen met jouw klanten onze beauty home parties en laat je hierbij begeleiden door onze vertegenwoordigers. Tijdens deze home parties wordt ons assortiment in jouw salon of bij ons op locatie voorgesteld en uitgetest. De home parties zijn volledig gratis en zijn vrij van aankoopplicht. Wil jij gastvrouw zijn en verkoop je onze producten al in jouw salon? Dan mag je 40% van de gedraaide omzet van de avond besteden aan producten. Verkoop je onze producten nog niet, wil je jouw klanten kennis laten maken met het assortiment, én hun meningen ontdekken? Dan is dit je kans! Je geniet van 20% van de gedraaide omzet van de avond om te besteden aan je lievelingsproducten. Ben jij benieuwd naar onze aanbiedingen? Wacht niet langer en ontdek nu onze home parties!

DE BEAUTY HOME PARTIES

Facial Beauty

Maak kennis met onze skincare en facial tools. Een vertegenwoordiger geeft je eerst uitleg over de verschillende collecties, de voordelen en de langdurige effecten van de producten. Vervolgens presenteert en demonstreert ze de verzorgingsproducten van elke collectie. Elk verzorgingsproduct mag je nadien zelf uittesten en bij interesse bestellen bij onze vertegenwoordiger. Zin in een Facial Beauty Home Party? Vraag nu je home party aan!

High Tech Beauty 

Ontdek onze professionele spa tools voor thuisgebruik. Deze houden high-tech producten in zoals Home Kit Teeth Whitening, Skin Scrubber en IPL Laserontharing. Een vertegenwoordiger geeft je eerst uitleg over de collectie, de voordelen en de effecten van elk product. Vervolgens presenteert en demonstreert de expert de collectie. Elk high tech snufje mag je zelf uittesten en bij interesse bestellen bij onze vertegenwoordiger. Zin in een High Tech Beauty Home Party? Vraag nu je home party aan!

Beauty Nails

Maak kennis met onze collectie professionele nagelproducten. Dit assortiment houdt producten in zoals nagellampen, gellak in meer dan 100 kleuren, BIAB, en alle nodige nageltools om zelf de perfecte nagels te creëren. Een vertegenwoordiger presenteert en demonstreert vervolgens de collectie. Zin in een Nails on Fleek Home Party? Vraag nu je home party aan!

Q&A

 • Hoelang duurt een home party?
  • De duur is bij elke home party verschillend. Gemiddeld duurt een home party 2 tot 3 uur, maar dit kan in samenspraak ook langer of korter duren.
 • Is elke home party gratis?
  • Ja, elke home party is volledig gratis.
 • Waar kan ik een home party organiseren? 
  • De locatie van de home party mogen jullie zelf bepalen. Dit kunnen we zowel in jouw salon organiseren als in onze winkel of in de academie.
 • Zijn de home parties beschikbaar voor heel België?
  • Momenteel bieden we de home parties enkel in Vlaanderen aan.
 • In welke taal worden de home parties gegeven?
  • Normaliter organiseren we de home parties in het Nederlands.

MAAK KENNIS MET ONZE VERTEGENWOORDIGERS

Vertegenwoordiger Hanane

Hanane is een beauty expert met reeds 6 jaar ervaring in de beauty sector. Ze heeft een enorme passie voor beauty en volgt de laatste trends en nieuwigheden op de voet. Haar expertise en passie wordt uitgedrukt in haar functie als vertegenwoordiger en docent, maar ook als beauty specialist in de Lesley-Ann Poppe winkel en Beauty Clinic.

Vertegenwoordiger Chabeli

Chabeli is een beauty expert met reeds 10 jaar ervaring in de beauty sector. Haar passie voor beauty drukt ze uit door haar uitgebreide expertise. Van nagels tot mesobotox naar onze verzorgingsproducten, ze kent de sector van binnen en buiten. Buiten haar rol als vertegenwoordiger, kan je Chabeli terugvinden als docente voor Beauty & Medical Academy. Hier staat ze paraat om de cursisten te begeleiden in hun carrières als beauty specialisten.

VRAAG JE HOME PARTY AAN