Huidverbetering

Interesse? Contacteer Ons.

Waarom Huidverbetering

Huiverbeterende behandelingen hebben als doel om de huid gezonder te laten functioneren. Een gezonde huid is automatisch ook een mooie huid, en dat willen we natuurlijk allemaal. De vraag naar huidverbeterende behandelingen is zeer groot dus werk is verzekert.

Dankzij de nieuwste en meest doeltreffende technieken in huidverjonging en huidverbetering kunnen alle huidproblemen aangepakt worden.

Waarom kiezen voor onze toestellen

Met onze expertise en inzicht in de beautysector weten wij precies wat de moderne beauty professional nodig heeft en kunnen we een ruim assortiment aan kwalitatief hoogwaardige beautyproducten, inrichting en apparatuur aanbieden aan zeer competitieve prijzen.

Onze missie is om kwaliteitsproducten te leveren die de gewenste resultaten behalen en betaalbaar blijven. Onze klantgerichtheid vertalen we dan ook in ons ruim aanbod én onze scherpe prijsstrategie.

Bij Lesley-Ann Poppe vind je het beste, aan de juiste prijs! De huidige fabrikanten met wie we samenwerken beschikken over de nieuwste apparatuur en leveren hoge kwaliteit. Door rechtstreekse inkoop en de korte keten kunnen we kwalitatieve apparatuur aanbieden met de nieuwste technologie tegen de scherpste prijs.

Wij leveren een A-Z service met eigen opleidingscentra voor groepslessen of desgewenst privé-les in uw salon.

Eveneens beschikken we over een eigen technische dienst, die aan huis jouw toestel komt onderhouden.

CONTACTEER ONZE VERTEGENWOORDIGERS

Vertegenwoordiger Chabeli

Chabeli is een beauty expert met reeds 10 jaar ervaring in de beauty sector. Haar passie voor beauty drukt ze uit door haar uitgebreide expertise. Van nagels tot mesobotox naar onze verzorgingsproducten, ze kent de sector van binnen en buiten. Buiten haar rol als vertegenwoordiger, kan je Chabeli terugvinden als docente voor Beauty & Medical Academy. Hier staat ze paraat om de cursisten te begeleiden in hun carrières als beauty specialisten.

Ben jij van de provincie Antwerpen, Limburg of  Vlaams Brabant? Bel dan ( 0483 39 64 02 ) voor meer info over de toestellen.

Vertegenwoordiger Sharona

Sharona is een beauty expert met 10 jaar ervaring in de beauty sector. Naast haar praktijkervaring bezit ze het diploma Bachelor Bio-esthetiek – Haartooi, dat ze in 2017 behaalde aan de Hogeschool. Hierdoor is ze gespecialiseerd in verschillende huidproblemen en hebben de nieuwste beauty apparatuur geen geheimen voor haar. Naast de passie als vertegenwoordiger, is ze ook actief als docent binnen de Beauty and Medical academy. Sharona geeft vaak les in de vestiging te Gent aangezien ze daar campusverantwoordelijke is maar ze komt ook zeer graag tot bij u in het salon.

Ben je van de provincie Oost-Vlaanderen of Nederland? Bel dan (0032)(0)485 75 41 17  voor meer info over de toestellen.