Permanente Ontharing

Interesse? Contacteer Ons.

Waarom Permanente Ontharing

Permanente Ontharing verhoogt enorm de levenskwaliteit. Het idee om bij mooi weer geen zorgen te hebben over ontsierende lichaams- of gelaatsbeharing spreekt meer en meer mensen aan. Permanente laserontharing is de meest efficiënte en pijnloze manier om lichaamshaar definitief te verwijderen.

Van nature is ons lichaam bedekt met haar. Onze haren helpen om onder andere sensorische informatie door te geven aan onze hersenen en ze werken als barrière tegen lichaamsvreemde stoffen. De haren zijn een onderdeel van het uiterlijk. Op iedere oppervlakte van het lichaam vinden we bijna haar terug. Door hormonale en chemische oorzaken zijn sommige mensen meer behaard dan andere. De benen, maar ook de armen, de oksels, de bikinilijn … De klassieke methodes om te ontharen zijn vaak pijnlijk, schadelijk voor de huid en beïnvloeden de haarstructuur. De haren worden dikker en stugger, bijvoorbeeld bij het scheren. Er bestaat ook een grote variatie aan huidtinten en haartypes wat de resultaten met klassieke ontharingsmethodes onvoorspelbaar maken en waardoor de klanten makkelijk ontmoedigd raken. Permanente ontharing biedt hier een oplossing.

Hoe werkt het?

De laser wordt afhankelijk van de haar-en huidskleur ingesteld. De gekoelde lastertip wordt op de huid geplaatst en het laserlicht vanuit de diode treedt in werking om het haarzakje definitief te verwijderen. Hierbij kan een licht tintelend gevoel waargenomen worden.

De laser produceert een hoog geconcentreerde lichtbundel van een bepaalde golflengte welke wordt uitgezonden op de huid. De energie van het laserlicht wordt opgenomen door het pigment dat in de haarwortel aanwezig is, en via deze precies geconcentreerde lichtstraal worden de haarwortels vernietigd.

De haartjes zullen tot 3 weken na de laserbehandeling uitvallen. Om permanente ontharing te verkrijgen zijn er gemiddeld 6 tot 8 behandelingen nodig alsook een jaarlijks onderhoud.
Wanneer je permanente laserontharing toepast in je salon, ben je zeker van werk. Bij ons leer je ontharen met de allernieuwste diodelaser. Met deze superkrachtige laser bereik je de beste resultaten.

Waarom kiezen voor onze toestellen

Met onze expertise en inzicht in de beautysector weten wij precies wat de moderne beauty professional nodig heeft en kunnen we een ruim assortiment aan kwalitatief hoogwaardige beautyproducten, inrichting en apparatuur aanbieden aan zeer competitieve prijzen. Onze missie is om kwaliteitsproducten te leveren die de gewenste resultaten behalen en betaalbaar blijven.
Onze klantgerichtheid vertalen we dan ook in ons ruim aanbod én onze scherpe prijsstrategie. Bij Lesley-Ann Poppe vind je het beste, aan de juiste prijs! De huidige fabrikanten met wie we samenwerken beschikken over de nieuwste apparatuur en leveren hoge kwaliteit. Door rechtstreekse inkoop en de korte keten kunnen we kwalitatieve apparatuur aanbieden met de nieuwste technologie tegen de scherpste prijs.

 

Permanente ontharing met een laser garandeert je werk in het salon. We hebben een ruim aanbod van verschillende lasers, zodat je zeker de geschikte laser hebt voor je cliënteel. Met deze superkrachtige lasers bereik je de beste resultaten. De toestellen zullen op een veilige en doeltreffende manier overbodige haren verwijderen. De toestellen zijn geschikt voor zowel donkere huidtypes als zeer lichte. Het hele jaar door kan je met de lasers ontharen, ook in de zomer. Het resultaat is een voelbaar gladde, haarvrije huid. De lasers van het merk Lesley-Ann Poppe garanderen een vrijwel pijnloos, snelle en de veilige behandeling die klinisch is bewezen.

OPLEIDING

Je opleiding permanente ontharing volg je bij dé permanente ontharingspecialist van België! Deze cursus is voor iedereen toegankelijk. Je hebt geen enkele voorafgaande kennis of ervaring nodig om de lessen te volgen.

We starten met de theorie. Je leert alles over de samenstelling van de haren, de huid en de verschillende groeifasen van de haren. Vervolgens leggen we je de principes en de werking uit van laserontharing.

Je leert hoe je de juiste instellingen bepaalt en hoe je een behandelplan op maat opstelt voor je klant. Ook de nazorg en de contra-indicaties worden uitvoerig besproken. Daarna starten we met de praktijk.

Eerst doet de leerkracht de behandeling voor. Daarna ga je zelf aan de slag. Voor deze opleiding dien je een model mee te brengen. Na de cursus kan je dan je model verder blijven behandelen. Zowel ontharing van het lichaam, als van het gelaat komen aan bod. Met onze lasers kan je alle types efficiënt ontharen: van blonde types tot zeer donkere types.

Antwerpen

Antwerpen

Gent

Gent

Hasselt

Hasselt

Rotterdam

INFODAGEN: ONTHARING

Maandag 30 Maart, van 10.00 tot 12.00 uur in Antwerpen (Lange Klarenstraat 1)

Maandag, 24 April van 10.00 tot 12.00 uur in Gent

Maandag, 27 Februari van 10.00 tot 12.00 uur in Hasselt

Wat?

Bij Beauty & Medical Academy organiseren wij infodagen omtrent onze geavanceerde en gespecialiseerde toestellen. Onze beauty consultants zullen jou een uitgebreide uitleg geven over de voorgestelde apparaten en staan vervolgens klaar om jou verder te helpen bij het opstarten of uitbreiden van je beauty salon.

Voor wie?

De infodagen zijn voor iedereen die in de beautysector wil starten en voor beauty professionals die hun salons willen uitbreiden.

 

Wanneer vindt een infodag plaats?

Maandelijks zijn er van 10:00 tot 12:00 uur gratis infodagen op de Beauty and Medical Academy. Omdat er een beperkt aantal plaatsen zijn per infodag, moet je jezelf op voorhand inschrijven via onze website.

Indien je op deze dagen niet aanwezig kan zijn, is het mogelijk om een rechtstreekse afspraak te maken met onze beautyconsulente.

 

Wat kan je op onze infodag allemaal verwachten?

Eerst verwelkomen wij onze klanten met een welkomstgroet vergezeld.

Vervolgens starten we met de presentatie omtrent onze geavanceerde toestellen, waarbij onze beauty consultants een uitgebreide uitleg geven over elk toestel, dat we aanbieden.

Verder bespreken wij samen met jou de verschillende apparaten, om samen te overlopen welk het beste bij jou en je salon past. De consulente demonstreert eveneens de werking van elk toestel. Je kan de resultaten van onze toestellen ook zelf ervaren, door een behandeling te boeken in onze Beauty Clinic.

Ten slotte kan je kiezen tussen aankoop of leasing: bij aankoop betaal je eenmalig de volledige prijs van het toestel, terwijl je bij een leasing een maandelijks bedrag betaalt van ongeveer één behandeling.

Ook hierover krijg je tijdens onze infodag uitgebreide uitleg. Bovendien kan je ook genieten van onze eigen technische dienst en uitstekende na-service bij de aankoop van een permanente ontharing toestel.

CONTACTEER ONZE VERTEGENWOORDIGERS

Vertegenwoordiger Chabeli

Chabeli is een beauty expert met reeds 10 jaar ervaring in de beauty sector. Haar passie voor beauty drukt ze uit door haar uitgebreide expertise. Van nagels tot mesobotox naar onze verzorgingsproducten, ze kent de sector van binnen en buiten. Buiten haar rol als vertegenwoordiger, kan je Chabeli terugvinden als docente voor Beauty & Medical Academy. Hier staat ze paraat om de cursisten te begeleiden in hun carrières als beauty specialisten.

 

Ben jij van de provincie Antwerpen, Limburg of  Vlaams Brabant?

Bel dan ( 0483 39 64 02 ) voor meer info over de toestellen.

Vertegenwoordiger Sharona

Sharona is een beauty expert met 10 jaar ervaring in de beauty sector. Naast haar praktijkervaring bezit ze het diploma Bachelor Bio-esthetiek – Haartooi, dat ze in 2017 behaalde aan de Hogeschool. Hierdoor is ze gespecialiseerd in verschillende huidproblemen en hebben de nieuwste beauty apparatuur geen geheimen voor haar. Naast de passie als vertegenwoordiger, is ze ook actief als docent binnen de Beauty and Medical academy. Sharona geeft vaak les in de vestiging te Gent aangezien ze daar campusverantwoordelijke is maar ze komt ook zeer graag tot bij u in het salon.

Ben je van de provincie Oost-Vlaanderen? Bel dan ( 0485 75 41 17 ) voor meer info over de toestellen.