Skin Analyzer premium – Lesley-Ann Poppe | Webshop en groothandel voor beauty

Gratis verzending vanaf € 100,00 in BE, € 150,00 in NL.

Koop nu, Betaal achteraf! Beste kwaliteit

Skin Analyser Premium

Procedures

Waarom kiezen voor Skin Analyser Premium?

  1. Identificeer Huidtype: Huidanalyse kan bepalen of je huidtype vettig, droog, gemengd of gevoelig is. Het begrijpen van je huidtype helpt bij het selecteren van geschikte huidverzorgingsproducten en behandelingen.

  2. Beoordeel Huidaandoeningen: Het kan verschillende huidaandoeningen evalueren zoals acne, rosacea, eczeem en psoriasis. Deze beoordeling helpt bij het ontwikkelen van gepersonaliseerde huidverzorgingsroutines die specifieke zorgen aanpakken.

  3. Detecteer Zonschade: Huidanalyse kan tekenen van zonschade zoals zonnevlekken, pigmentatie en UV-schade onthullen. Deze informatie is cruciaal voor het implementeren van zonbeschermingsmaatregelen en het aanpakken van bestaande schade.

  4. Meet Hydratatieniveaus: Door vochtgehaltes in de huid te beoordelen, helpt huidanalyse vaststellen of je huid voldoende gehydrateerd is of dat deze uitgedroogd is. Een goede hydratatie is essentieel voor het behouden van een gezonde en soepele huid.

  5. Evalueer Rimpels en Fijne Lijntjes: Het kan de aanwezigheid en ernst van rimpels, fijne lijntjes en andere tekenen van veroudering analyseren. Deze evaluatie helpt bij het selecteren van anti-verouderingsbehandelingen en huidverzorgingsproducten die gericht zijn op het verminderen van zichtbare verouderingstekenen.

  6. Beoordeel Huidtextuur: Huidanalyse kan de huidtextuur onderzoeken, inclusief gladheid, ruwheid en poriegrootte. Het begrijpen van de huidtextuur helpt bij het kiezen van producten en behandelingen die tot doel hebben de algehele huidtextuur te verbeteren.

  7. Identificeer Allergieën en Gevoeligheden: Het kan helpen bij het identificeren van specifieke ingrediënten of omgevingsfactoren die allergische reacties of gevoeligheden in de huid kunnen veroorzaken. Deze kennis stelt individuen in staat potentiële irriterende stoffen en allergenen te vermijden.

  8. Voortgang Bijhouden: Regelmatige huidanalyse maakt het mogelijk om veranderingen en verbeteringen in de huid in de loop van de tijd bij te houden. Het helpt bij het beoordelen van de effectiviteit van huidverzorgingsregimes en behandelingen, waardoor aanpassingen indien nodig mogelijk zijn om gewenste resultaten te bereiken.

  9. Educatie: Huidanalyse-sessies omvatten vaak educatieve onderdelen waarbij huidverzorgingsprofessionals begeleiding geven over juiste huidverzorgingstechnieken, productgebruik en levensstijlfactoren die de gezondheid van de huid beïnvloeden.

Best Company

Waarom kiezen voor ons bedrijf?

Bij Lesley-Ann Poppe geloven we dat elke huid uniek is en een op maat gemaakte verzorging verdient. Daarom introduceren we de Skin Analyser Premium, een revolutionair apparaat dat gebruikmaakt van state-of-the-art AI-technologie om een diepgaande en objectieve analyse van jouw huid te bieden.

Met de Skin Analyser Premium ben je verzekerd van een evidence-based benadering van huidverzorging. Het apparaat verzamelt steeds meer informatie naarmate er meer analyses worden uitgevoerd. Hierdoor kunnen we een gedetailleerd beeld krijgen van de huidconditie.

Een huidanalyse met de Skin Analyser Premium gaat verder dan alleen het bepalen van eenhuidtype. Het apparaat analyseert verschillende parameters van de huid, waaronder verwijde poriën, gekleurde vlekjes, rimpelvorming, huidtextuur, vochtgehalte, gevoelige zones, pigmentstoornissen, en zelfs UV-schade en huidveroudering.

Dankzij de verschillende huidanalyse-modi en lichtmodussen kunnen we zelfs problemen in de dieper gelegen huidlagen detecteren die normaal gesproken niet zichtbaar zijn voor het blote oog. Dit stelt ons in staat om gepersonaliseerde therapieën en producten aan te bevelen die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van de huid.

Een huidanalyse met de Skin Analyser Premium is snel, eenvoudig en veilig. Je neemt plaats in een comfortabele positie met zachte kin- en hoofdsteunen, terwijl het apparaat in enkele seconden hoogwaardige foto’s van je huid maakt. Zo kan je een effectief behandelplan opstellen dat is afgestemd op de specifieke behoeften van de huid.

Door regelmatige huidscans uit te voeren, kan je de evolutie van de huid volgen en de effectiviteit van de behandelingen evalueren. Dit helpt niet alleen om de gezondheid van de huid te verbeteren, maar ook om tevredenheid en vertrouwen in jouw diensten te vergroten.

Met de Skin Analyser Premium zet je niet alleen je expertise kracht bij, maar verhoog je ook je zelfvertrouwen en ervaring in de verkoop. Bovendien zul je merken dat het aantal behandelingen in jouw instituut stijgt, samen met de productverkoop. Het resultaat? Een enorme toename van je omzet en, belangrijker nog, een stralende, gezonde huid waar je trots op kunt zijn.

 

CONTACTEER ONZE VERTEGENWOORDIGERS

Vertegenwoordiger Sharona

Sharona is een beauty expert met 10 jaar ervaring in de beauty sector. Naast haar praktijkervaring bezit ze het diploma Bachelor Bio-esthetiek – Haartooi, dat ze in 2017 behaalde aan de Hogeschool.

Hierdoor is ze gespecialiseerd in verschillende huidproblemen en hebben de nieuwste beauty apparatuur geen geheimen voor haar. Naast de passie als vertegenwoordiger, is ze ook actief als docent binnen de Beauty and Medical academy. Sharona geeft vaak les in de vestiging te Gent aangezien ze daar campusverantwoordelijke is maar ze komt ook zeer graag tot bij u in het salon.

Wil je meer informatie over de toestellen? Bel dan 0485 75 41 17  of mail naar [email protected]

Scroll to Top