Huidverbetering. – Lesley-Ann Poppe | Webshop en groothandel voor beauty

Gratis verzending vanaf € 100,00 in BE, € 150,00 in NL.

Koop nu, Betaal achteraf! Beste kwaliteit

Huidverbetering

Interesse? Contacteer Ons.

Waarom Huidverbetering

Huiverbeterende behandelingen hebben als doel om de huid gezonder te laten functioneren. Een gezonde huid is automatisch ook een mooie huid, en dat willen we natuurlijk allemaal. De vraag naar huidverbeterende behandelingen is zeer groot dus werk is verzekert. Dankzij de nieuwste en meest doeltreffende technieken in huidverjonging en huidverbetering kunnen alle huidproblemen aangepakt worden.

Waarom kiezen voor onze toestellen

Met onze expertise en inzicht in de beautysector weten wij precies wat de moderne beauty professional nodig heeft en kunnen we een ruim assortiment aan kwalitatief hoogwaardige beautyproducten, inrichting en apparatuur aanbieden aan zeer competitieve prijzen.

Onze missie is om kwaliteitsproducten te leveren die de gewenste resultaten behalen en betaalbaar blijven. Onze klantgerichtheid vertalen we dan ook in ons ruim aanbod én onze scherpe prijsstrategie.

Bij Lesley-Ann Poppe vind je het beste, aan de juiste prijs! De huidige fabrikanten met wie we samenwerken beschikken over de nieuwste apparatuur en leveren hoge kwaliteit. Door rechtstreekse inkoop en de korte keten kunnen we kwalitatieve apparatuur aanbieden met de nieuwste technologie tegen de scherpste prijs.

Wij leveren een A-Z service met eigen opleidingscentra voor groepslessen of desgewenst privé-les in uw salon.

Eveneens beschikken we over een eigen technische dienst, die aan huis jouw toestel komt onderhouden.

CONTACTEER ONZE VERTEGENWOORDIGERS

Vertegenwoordiger Sharona

Sharona is een beauty expert met 10 jaar ervaring in de beauty sector. Naast haar praktijkervaring bezit ze het diploma Bachelor Bio-esthetiek – Haartooi, dat ze in 2017 behaalde aan de Hogeschool.

Hierdoor is ze gespecialiseerd in verschillende huidproblemen en hebben de nieuwste beauty apparatuur geen geheimen voor haar. Naast de passie als vertegenwoordiger, is ze ook actief als docent binnen de Beauty and Medical academy. Sharona geeft vaak les in de vestiging te Gent aangezien ze daar campusverantwoordelijke is maar ze komt ook zeer graag tot bij u in het salon.

Wil je meer informatie over de toestellen? Bel dan 0485 75 41 17  of mail naar [email protected]

Vertegenwoordiger Hanin

Mijn naam is Hanin, een vertegenwoordiger bij Lesley Ann Poppe.

Mijn doel is niet alleen om je te helpen, maar ook om ervoor te zorgen dat je precies krijgt wat je nodig hebt. Ik zorg voor een persoonlijke aanpak, mijn visie is om mensen te empoweren door hen de tools te bieden waarmee ze hun eigen passie kunnen ontdekken en versterken. Mijn doel is om een ongeëvenaarde ervaring te bieden door niet alleen producten te verkopen, maar ook door op maat gemaakte oplossingen te leveren die aansluiten bij de unieke wensen van mijn klanten.

Ik sta voor hoogwaardige producten en een service die je kunt vertrouwen. Mijn missie is om mijn klanten alleen het beste te bieden.

Ik streef naar voortdurende innovatie, altijd op zoek naar nieuwe en verbeterde manieren om mijn klanten te verrassen en tevreden te stellen.

Het combineren van deze elementen in een beknopte, krachtige zin kan helpen bij het formuleren van een visie die je doelen en waarden weerspiegelt.

Lijkt dit je wat, hoor ik je graag voor een gesprek.

U kunt mij telkens bereiken op het nummer: 0493394363 of per mail naar hanin@beautyandmedical.pro

© 2023 LA POPPE bv

Scroll to Top