Permanente Ontharing – Lesley-Ann Poppe | Webshop en groothandel voor beauty

Gratis verzending vanaf € 100,00 in BE, € 150,00 in NL.

Koop nu, Betaal achteraf! Beste kwaliteit

Permanente Ontharing

Interesse? Contacteer Ons.

Waarom Permanente Ontharing

Permanente Ontharing verhoogt enorm de levenskwaliteit. Het idee om bij mooi weer geen zorgen te hebben over ontsierende lichaams- of gelaatsbeharing spreekt meer en meer mensen aan. Permanente laserontharing is de meest efficiënte en pijnloze manier om lichaamshaar definitief te verwijderen.

Van nature is ons lichaam bedekt met haar. Onze haren helpen om onder andere sensorische informatie door te geven aan onze hersenen en ze werken als barrière tegen lichaamsvreemde stoffen. De haren zijn een onderdeel van het uiterlijk. Op iedere oppervlakte van het lichaam vinden we bijna haar terug. Door hormonale en chemische oorzaken zijn sommige mensen meer behaard dan andere. De benen, maar ook de armen, de oksels, de bikinilijn … De klassieke methodes om te ontharen zijn vaak pijnlijk, schadelijk voor de huid en beïnvloeden de haarstructuur. De haren worden dikker en stugger, bijvoorbeeld bij het scheren. Er bestaat ook een grote variatie aan huidtinten en haartypes wat de resultaten met klassieke ontharingsmethodes onvoorspelbaar maken en waardoor de klanten makkelijk ontmoedigd raken. Permanente ontharing biedt hier een oplossing.

Hoe werkt het?

De laser wordt afhankelijk van de haar-en huidskleur ingesteld. De gekoelde lastertip wordt op de huid geplaatst en het laserlicht vanuit de diode treedt in werking om het haarzakje definitief te verwijderen. Hierbij kan een licht tintelend gevoel waargenomen worden.

De laser produceert een hoog geconcentreerde lichtbundel van een bepaalde golflengte welke wordt uitgezonden op de huid. De energie van het laserlicht wordt opgenomen door het pigment dat in de haarwortel aanwezig is, en via deze precies geconcentreerde lichtstraal worden de haarwortels vernietigd.

De haartjes zullen tot 3 weken na de laserbehandeling uitvallen. Om permanente ontharing te verkrijgen zijn er gemiddeld 6 tot 8 behandelingen nodig alsook een jaarlijks onderhoud.
Wanneer je permanente laserontharing toepast in je salon, ben je zeker van werk. Wij bieden jou steeds de allernieuwste lasertoestellen met een ruime keuze. Met deze superkrachtige lasers bereik je de beste resultaten.

Waarom kiezen voor onze toestellen

Met onze expertise en inzicht in de beautysector weten wij precies wat de moderne beauty professional nodig heeft en kunnen we een ruim assortiment aan kwalitatief hoogwaardige beautyproducten, inrichting en apparatuur aanbieden aan zeer competitieve prijzen. Onze missie is om kwaliteitsproducten te leveren die de gewenste resultaten behalen en betaalbaar blijven.
Onze klantgerichtheid vertalen we dan ook in ons ruim aanbod én onze scherpe prijsstrategie. Bij Lesley-Ann Poppe vind je het beste, aan de juiste prijs! De huidige fabrikanten met wie we samenwerken beschikken over de nieuwste apparatuur en leveren hoge kwaliteit. Door rechtstreekse inkoop en de korte keten kunnen we kwalitatieve apparatuur aanbieden met de nieuwste technologie tegen de scherpste prijs.

Permanente ontharing met een laser garandeert je werk in het salon. We hebben een ruim aanbod van verschillende lasers, zodat je zeker de geschikte laser hebt voor je cliënteel. Met deze superkrachtige lasers bereik je de beste resultaten. De toestellen zullen op een veilige en doeltreffende manier overbodige haren verwijderen. De toestellen zijn geschikt voor zowel donkere huidtypes als zeer lichte. Het hele jaar door kan je met de lasers ontharen, ook in de zomer. Het resultaat is een voelbaar gladde, haarvrije huid. De lasers van het merk Lesley-Ann Poppe garanderen een vrijwel pijnloos, snelle en de veilige behandeling die klinisch is bewezen.

OPLEIDING

Je opleiding permanente ontharing volg je bij dé permanente ontharingspecialist van België en Nederland! Onze cursussen zijn voor iedereen toegankelijk. Je hebt geen enkele voorafgaande kennis of ervaring nodig om de lessen te volgen.

We starten met de theorie. Je leert alles over de samenstelling van de haren, de huid en de verschillende groeifasen van de haren. Vervolgens leggen we je de principes en de werking uit van laserontharing.

Je leert hoe je de juiste instellingen bepaalt en hoe je een behandelplan op maat opstelt voor je klant. Ook de nazorg en de contra-indicaties worden uitvoerig besproken. Daarna starten we met de praktijk.

Eerst doet de leerkracht de behandeling voor. Daarna ga je zelf aan de slag. Voor deze opleiding dien je een model mee te brengen. Na de cursus kan je dan je model verder blijven behandelen. Zowel ontharing van het lichaam, als van het gelaat komen aan bod. Met onze lasers kan je alle types efficiënt ontharen: van blonde types tot zeer donkere types.

Je kan kiezen tussen groepsles of privé-les. Onze privé-les kan -indien gewenst- ook doorgaan in jouw salon in België of Nederland. Bekijk hieronder onze startdata voor de groepslessen.

Antwerpen

Gent

Hasselt

CONTACTEER ONZE VERTEGENWOORDIGERS

Vertegenwoordiger Sharona

Sharona is een beauty expert met 10 jaar ervaring in de beauty sector. Naast haar praktijkervaring bezit ze het diploma Bachelor Bio-esthetiek – Haartooi, dat ze in 2017 behaalde aan de Hogeschool.

Hierdoor is ze gespecialiseerd in verschillende huidproblemen en hebben de nieuwste beauty apparatuur geen geheimen voor haar. Naast de passie als vertegenwoordiger, is ze ook actief als docent binnen de Beauty and Medical academy. Sharona geeft vaak les in de vestiging te Gent aangezien ze daar campusverantwoordelijke is maar ze komt ook zeer graag tot bij u in het salon.

Wil je meer informatie over de toestellen? Bel dan 0485 75 41 17  of mail naar [email protected]

Vertegenwoordiger Hanin

Mijn naam is Hanin, een vertegenwoordiger bij Lesley Ann Poppe.

Mijn doel is niet alleen om je te helpen, maar ook om ervoor te zorgen dat je precies krijgt wat je nodig hebt. Ik zorg voor een persoonlijke aanpak, mijn visie is om mensen te empoweren door hen de tools te bieden waarmee ze hun eigen passie kunnen ontdekken en versterken. Mijn doel is om een ongeëvenaarde ervaring te bieden door niet alleen producten te verkopen, maar ook door op maat gemaakte oplossingen te leveren die aansluiten bij de unieke wensen van mijn klanten.

Ik sta voor hoogwaardige producten en een service die je kunt vertrouwen. Mijn missie is om mijn klanten alleen het beste te bieden.

Ik streef naar voortdurende innovatie, altijd op zoek naar nieuwe en verbeterde manieren om mijn klanten te verrassen en tevreden te stellen.

Het combineren van deze elementen in een beknopte, krachtige zin kan helpen bij het formuleren van een visie die je doelen en waarden weerspiegelt.

Lijkt dit je wat, hoor ik je graag voor een gesprek.

U kunt mij telkens bereiken op het nummer: 0493394363 of per mail naar hanin@beautyandmedical.pro

© 2023 LA POPPE bv

Scroll to Top